söndag 19 augusti 2012

Skånerundan Genrep.

EUFORI!

Ja, så sammanfattar vi första rundan i vår serie av olika vandringar. Wow helt enkelt! Så många olika intryck! Så fantastisk natur! Vilken praktfull rikedom av upplevelser i ett fyratimmars paket av svett skratt och härliga Hurra!



Taggade! Två Tyska tonåringar hakade på, samt en ung kvinna med hund. Caroline och jag var båda på plats denna första runda. Idag var det Skånerundan, vilket innebär Skånska specialiteter av olika slag.

Piraten fick sig en påhälsning!


Skåne eller Österrike?

Absolut Skåne, vilken svalka för trötta fötter!


Skyltens glädjande budskap fick en ny innebörd, men sista backen var inte att leka med.


4 timmar senare, efter 30 minuters underbar Yoga där kroppen verkligen fick andas ut, var det dags för vegetarisk Buffé i Hälsohusets anda. Made by Carola såklart. Denna gång Currymarinerade Quornfiléer, Gräddstuvade morötter med färsk vitlök och en massa kärlek.

Skulle du vilja prova på att gå Skånerundan! En jättebra chans till detta är vår Premiär & Press-runda! Här kan alla haka på för halva priset! Vegetarisk Buffé ingår efterråt. Och såklart, Yoga för de som vill.

30 September 11.00 Går vi ifrån Hälsohuset i Vitaby! Förbokning är obligatoriskt. Passa på nu när det är halva priset! 242:- per person!

carola@lindlife.com

/Carola & Caroline

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar